Alfa

VERLAGINGSVEREN ALFA ROMEO

Onderstaande verlagingsveren zijn voor de verschillende modellen van Alfa Romeo.
Wanneer u verlagingsveren zoekt voor een Klassieke Alfa kunt u klikken op Veren voor Klassieke Alfa Romeo en voor auto's die onder de Belgische wetgeving vallen kunt u klikken op Veren met Goca Attest.

Heeft u vragen?  contact

Promaxx heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van verlagingsveren voor personenwagens.Op alle verlagingsveren geeft Promaxx 5 jaar onbeperkte garantie.
U kunt bij Promaxx naast de standaard opties ook kiezen voor maatwerk. Voor veel auto's kunnen wij meer variaties aanbieden.
U moet er altijd rekening mee houden dat de opgegeven verlaging altijd wordt gerekend vanaf de originele standhoogte van de auto. Veel auto's kunnen in de loop der jaren enkele MM
zijn ingezakt waardoor het lijkt dat hij minder is verlaagd dan er is opgegeven.De standhoogte is de afstand van het hart van de velg tot de onderkant van de spatbordrand.
Wanneer u voor de montage van de verlagingsveren deze bij uw auto opmeet en u meet het na montage van de verlagingsveren kunt u zien hoeveel mm uw auto is verlaagd.
Zoek in onderstaande lijst uw automerk en selecteer uw type auto. Wanneer de verlagingsveren voor uw auto er niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen.

!